Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Peuteropvang ‘ Sterretje’ weer terug van weggeweest…

 

Na 3 jaar is Sterretje weer terug binnen de Satelliet. Door ruimtegebrek in de school gingen we 3 jaar geleden naar een lokaal in de Keerkring waar we het ook heel goed gehad hebben.., maar …nu hebben we weer een mooi lokaal midden in de school en  voelden we  ons  meteen weer thuis. Ook superleuk om de ‘oude’ peutertjes weer rond te zien lopen.
We voelden ons  zeer welkom en kunnen de doorgaande lijn nu nog beter voortzetten. Dit doen we o.a. door een aantal gezamenlijke activiteiten, zoals nu al het buitenspelen.. De meespeelochtenden die eens in de maand zijn voor de 3-jarige peuters en een aantal kinderen van de bovenbouw komen eens in de maand de peuters voorlezen. Voor beide partijen heel leuk en leerzaam.

Nog even ter info…De peuteropvang is 4 ochtenden open van 8.30 uur t/m 11.00 uur (niet op de woensdagochtend). Het vaste team bestaat uit 2 leidsters, Astrid en Marielle en de vrijwilligsters, Jose en Marianne. Peuters vanaf 2 jaar kunnen bij ons komen spelen voor 2 ochtenden. Op indicatie kunnen ze 4 ochtenden  spelen. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen kijken op de website van de S.P.D.